Retur

 For å være kvalifisert for retur må varen din være i salgbar tilstand, dvs. at varen må returneres i original emballasje og produktet kan ikke ha estetiske eller funksjonelle skader. Hvis du ønsker å returnere varen, vennligst send oss en mail til Kundeservice2023@outlook.com så vil vi hjelpe deg.

Vi har en 14-dagers returrett, noe som betyr at du har 14 dager etter å ha mottatt varen din til å be om retur.

Retur dekkes av kjøper. Ved bytte av varer spanderer vi returkostnaden. (Gjelder ved bytte av én ordre).

For å starte en retur kan du kontakte oss på Kundeservice2023@outlook.com. Hvis returen din godtas, sender vi deg en returfrakt etikett, samt instruksjoner om hvordan og hvor du skal sende pakken. Varer sendt tilbake til oss uten å først be om retur, godtas ikke.

Du kan alltid kontakte oss for ethvert retur spørsmål - Kundeservice2023@outlook.com

Skader og problemer

Kontroller bestillingen din ved mottakelse og kontakt oss umiddelbart hvis varen er defekt, skadet eller hvis du mottar feil vare, slik at vi kan raskest mulig finne en god løsning på problemet.

Refusjoner

Vi vil varsle deg når vi har mottatt og inspisert returen, og gi beskjed om refusjonen ble godkjent eller ikke. Hvis det blir godkjent, får du automatisk tilbakebetaling med den opprinnelige betalingsmåten. Du vil få tilbakebetalt salgssummen minus kostnaden av returfrakten.. Husk at det kan ta litt tid for banken eller kredittkortselskapet å behandle og overføre refusjonen.

SVALBARD (POSTNR 9170 TOM 9179) ELLER FELTPOST (POSTNR 0018 OG 0019)

Leveranser til Svalbard og norsk kontinentalsokkel selges uten tillegg av merverdiavgift. Selv om våre priser i nettbutikken er tillagt mva, vil dette bli fjernet på faktura og ikke belastet ditt betalingskort eller din PayPal konto. Ekstra leveringstid må påberegnes for slike bestillinger og det er viktig at faktura og leveringsadresse er den samme.

Vær klar over at merverdiavgiften kan forbli reservert på ditt betalingskort noen få virkedager etter at vi har sendt ordren.